Pagina

Blog

Het overzicht van alle blog artikelen

Blog

Koningsspelen bij HSC JEKA Datum : 21 april 20 17

Breda Actief organiseert weer een te gekke Koningsspelen! Het beloofd een waar sportfestijn te worden.
Blog

Algemene ledenvergadering ALV

Het bestuur roept iedereen te komen naar de ALV. Tijdens deze vergadering wordt o.a. het afgelopen jaar besproken, vanuit zowel sportief als financieel oogpunt. We hebben vrijwilligers nodig die de club steunen, in diverse commissies en in het bestuur: we zoeken met name een nieuwe secretaris en penningmeester. De ALV zal plaatsvinden op vrijdag 17 februari om 20:00. Locatie: Clubhuis Jeka.
Blog

Jeka Gala 2016

Jeka Gala 2016 Zaterdag 19 november 2016 Beeball - Pupillen - Aspiranten en G-honkbal 18:00-20:00 uur Junioren - Senioren en Recreanten vanaf 20:30 uur
Blog

Little League Toernooi bij HSC Jeka

Little League toernooi van 14 t/m 17 juli 2016 bij HSC Jeka en HSB Roef!
Blog

HSC Jeka start de #OpenclubsBreda knallend met Bean Bag Toss

HSC Jeka draagt een extra steentje mij in de vorm van Bean Bag Toss. Op 20 april introduceren we dit super leuke spelletje bij het woon-zorgcentrum de Breedonk
Blog

Uitnodiging Jeugdkamp

Uitnodiging Jeugdkamp Op zaterdag 5 en zondag 6 maart vindt het jeugdkamp op Jeka plaats. Het is voor alle jeugdleden, van de Beeball t/m junioren, zowel jongens als meisjes. Op zaterdag 5 maart verzamelen we om 09:30 uur op Jeka waarna om 10:00 uur het kamp begint. Het kamp duurt tot zondag 6 maart 14:30 uur. De kosten van het kamp bedragen 25 euro per kind. Inschrijven kan via je coach !
Blog

Vooruitblik 2016

Wat staat ons allemaal te wachten in 2016. Lees het hieronder! Genoeg te doen de komende maanden bij HSC Jeka!
Blog

EK Little League 2016

Komende zomer wordt het EK Little League deels in Nederland gehouden. Bij Roef! in Moergestel maar ook bij ons in Breda! Om dit alles tot een succesvol te laten verlopen zijn we hard opzoek naar vrijwilligers! Spreekt onderstaande tekst je aan? Wil je graag een steentje bijdragen aan een EK? Laat dan van je horen!
Blog

Gezocht: Coach Dames 1

Dames 1 is opzoek naar een nieuwe coach! En een nieuwe uitdaging!
Blog

Afloop NK Little League

Op 13 en 14 Juni werd het Nederland Kampioenschap Little League gehouden. Een extra competitie voor jongens en meisjes van verschillende leeftijden. Hoe hebben de 'Seniors' het gedaan?

Pagina's