Inschrijven Little League 2018

Na de succesvolle edities van de afgelopen jaren gaan we ook in 2018 weer een Little League programma organiseren met als afsluiter een 3-daags Nederlands Kampioenschap Little League op 19, 20 en 21 mei in Almere.

Wat is Little League?
Little League is een programma wat de KNBSB naast de competitie organiseert in de verschillende regio’s. Het is voor jonge honkballers en softbalsters van 11 tot en met 16 jaar. Zij trainen een aantal keer samen en dan worden er door het technisch kader in de regio selecties samengesteld. Uiteindelijk gaan deze selectieteams spelen voor het NK Little League.
De Nederlands kampioenen in de verschillende Leagues plaatsen zich voor het Europees kampioenschap. De winnaars van de EK’s verdienen een ticket naar de World Series in Amerika.

Bij Little League is je leeftijd en woonplaats belangrijk. Daar hang vanaf in welk team je wordt ingedeeld. De programma’s worden in en door de regio georganiseerd. Meer informatie kun je vinden op de Little League pagina

3 daags Nederlands Kampioenschap LL 2018
In 2018 gaan we het 3-daagse NK organiseren op 19, 20 en 21 mei 2018 op de velden van Almere ’90. 

Inschrijven
Inschrijven voor het Little League programma 2018 kan van 1 november 2017 tot 1 maart 2018.

Online inschrijfformulier programma NK Little League 

Vragen? Mail dan naar littleleague@knbsb.nl 

Switch to mobile version