PLAYERS HSCJEKA.COM – May 2018 -Nummer 12

PLAYERS HSCJEKA.COM zet elke maand een of meer JEKA Spelers/Speelsters/Vrijwilligers in de spotlights.

Dit is inmiddels het 12de nummer (éen jaar al !) en deze maand in de schijnwerpers, Janne Jet en de Softbal Dames 1 !!!

Maar eerst de woorden van Denise, Coach (met Paulieke) van de Dames 1 team :

“Na een jaar geen damesteam bij Jeka, zijn we dit seizoen weer terug! We zijn een mooie mix van ervaren speelsters en jonge speelsters.
Door veranderingen binnen de indeling van de jeugdteams en een aantal oud speelsters wie graag weer wilden spelen konden we dit team samen stellen. Het is een hardwerkende groep die open staat om te leren en te ontwikkelen in deze nieuwe samenstelling.
We komen dit seizoen uit in de tweede klasse, wat bestaat uit tweede en derde klasse teams (samenvoeging door veranderingen binnen de competitie). Voor dit seizoen is het belangrijk dat we als team groeien, maar zeker ook lachen. Beide doelen worden tot nu toe volop gehaald!
Ondanks dat het nog vroeg is in het seizoen, zijn Paulieke en ik trots op het nieuwe damesteam!
Onze thuiswedstrijden zijn op zondagochtend om 10.30 uur, dus voor een leuke softbalwedstrijd en gezelligheid, kom ons zeker een keer aanmoedigen! “

En nu een paar vragen aan Janne jet :
1) Hoe heb je softbal ontdekt en hoe lang zit je op softbal ?
Ik zit nu bijna 4 jaar op softbal. Ik heb het ontdekt omdat we op school gingen softballen, twee vriendinnen uit Hanna’s oude klas ook softbalde en via hen ben ik ook bij Jeka gekomen.

2) Wat is je leukste ervaring met softbal ?
– Ik heb niet echt één leukste ervaring met softbal, maar meerdere kleine. Want ik vind het altijd heel leuk als iets in een wedstrijd lukt, wat we dan op de training geoefend hebben. Ik had bijvoorbeeld aan het begin van dit seizoen, tijdens een oefenwedstrijd, een dragbunt neergelegd. Dat was super spannend, maar het ging heel goed.

3) En je vervelendste sportmoment tot nu toe ?
– Ik had twee jaar geleden een vitamine D tekort, daardoor was ik heel moe en kon ik niet altijd mee doen. Dat vond ik heel jammer. Wat wel grappig is dat Martine en Denise toen altijd zeiden: “knuppels in de zon en Jetje in de zon” en dat is nu nog steeds zo, als het zonnetje schijnt.

4) Wat is je ambitie met softbal ?
– Ik wil graag nog lang blijven softballen, omdat ik gewoon het heel leuk vind.

5) De vraag die je gesteld zou willen hebben ?
– Hmm … deze vraag : Vind het leuk om bij Jeka te spelen ? Ja ik vind het leuk daar omdat er altijd een fijne sfeer is iedereen heel open en aardig tegen elkaar is.

6) Er wordt gezegd dat je snoeihard kan rennen (zie foto
– Ja, ik ben inderdaad vaak safe op het eerste honk als ik een bal het binnenveld in breng.

Dank je wel Janne Jet, Denise, Paulieke en veel succes !

Tekst : Denise Theulings, Janne Jet de Landmeter, Erik Kluijtmans
Frontpage : Erik Kluijtmans

Switch to mobile version