American Clinics 17 Juli

Beste Spelers, we hebben een unieke kans voor jullie!
Tijdens het Little League Softball Europe & Africa Tournament dat dit jaar plaats vindt van 12-15 juli in Breda en Moergestel zullen er coach clinics worden gegeven door Amerikaanse coaches. Nou zul je zeggen wat voor kansen biedt dat ons? Wel, deze coaches blijven na het toernooi nog een paar dagen in Nederland.

De coaches zullen op dinsdagmiddag en avond 17 juli speciaal voor de spelers van Roef! en Jeka clinics geven.
Vorig jaar tijdens hun aanwezigheid hebben we overlegd over de mogelijkheid hiervan. Mark Cooke, hoofdcoach van softbal Winthrop University heeft gezegd dat hij het graag wilde doen en daarom neemt hij dit jaar een softbalcoach mee die ook twintig jaar honkbalcoach is geweest. Winthrop University speelt op het hoogste Amerikaanse niveau, te vergelijken met Golden League in Nederland.

Deze coaches, Mark Cooke, Mike Scott (honkbalcoach), Amanda Hyves en Leah Young, zullen jullie kennis laten maken met de Amerikaanse invalshoek van de sport. Wil je dit meemaken en ben je minimaal 10 jaar oud, geef je dan zo snel mogelijk op via kerende mail. Er is plaats voor maximaal 40 spelers, plaatsing gebeurd op volgorde van inschrijving. De inschrijving zal 1 week exclusief geopend zijn voor Roef! en Jeka. Zijn er na 1 week nog geen 40 Roef! en Jeka spelers ingeschreven, dan zal de inschrijving ook opengaan voor andere clubs uit de regio.

Plaats: Roef! Moergestel
Datum: Dinsdag 17 juli
Tijd: 14.30 – 17.00
18.30 – 20.30
Poort open 13.30 (Zelf alvast opwarmen)
Er zal na 17.00 een warme maaltijd worden geserveerd. Kosten € 5,- inschrijven hiervoor graag gelijk met de inschrijving voor de clinics.

Inschrijven via jessicajansen@home.nl

Switch to mobile version