PLAYERS HSCJEKA.COM – Juni 2018 -Nummer 13

PLAYERS HSCJEKA.COM zet elke maand een of meer JEKA Spelers/Speelsters/Vrijwilligers in de spotlights.

Dit is inmiddels het 13de nummer en deze maand in de schijnwerpers, Julius (Junioren Honkbal) !!!

1) Hoe heb je honkbal ontdekt en hoe lang zit je op honkbal ?
– Ik heb honkbal via mijn vader ontdekt die vroeger zelf bij Jeka heeft gespeeld. Ik zit nu al twee jaar op honkbal. Ik ben bij de aspiranten begonnen en zit nu bij de junioren team.

2) Wat is je leukste ervaring met honkbal ?
– Mijn leukste ervaring met honkbal tot nu toe was het krijgen van het most improved speler 2017 aspiranten. Ik vond dit de leukste ervaring omdat dit aan het einde van mijn eerste jaar honkbal spelen was.

3) En je mooiste sportmoment tot nu toe ?
– Mijn leukste sportmoment tot nu toe was toch het slaan van een driehonkslag bij de aspiranten. Het gevoel dat je hier bij krijgt is echt super!

4) Wat is je ambitie met honkbal ?
– Dit vind ik een moeilijke vraag omdat er wel meerdere dingen zijn die ik zou willen doen. Maar een paar dingen zijn toch wel een keer een homerun slaan of een keer kampioen worden met mijn team.

5) De vraag die je gesteld zou willen hebben ?
– Ik zou graag willen vragen hoelang ik nog door zou willen gaan met honkbal. Mijn antwoord hierop zou zijn: zo lang mogelijk als het kan.

6) Wat betekent Jeka voor je ?
– Jeka is voor mij de plek waar ik elke week met plezier naar toe ga. Waar ik met vrienden mijn favoriete sport speel en waar iedereen altijd blij is.

Dank je wel Julius en veel succes !

Frontpage : Erik Kluijtmans
Tekst : Julius van Boxel & Erik Kluijtmans

Switch to mobile version