Clinics met US Coaches Mike, Mark, Amanda en Leah – 12 Juli

Beste,

We hebben een unieke kans voor jullie!

Tijdens het Little League Softball Europe & Africa Tournament dat dit jaar plaats vindt van 12-15 juli in Breda en Moergestel zullen er coach clinics worden gegeven door Amerikaanse coaches. Nou zul je zeggen wat voor kansen biedt dat ons?

De coaches zullen op donderdag avond 12 juli  speciaal voor alle  speler (sters) clinics geven.

Deze coaches, Mark Cooke, Mike Scott, Amanda Hyves en Leah Young, zullen jullie kennis laten maken met de Amerikaanse invalshoek van de sport. Wil je dit meemaken en ben je minimaal 10 jaar oud, geef je dan zo snel mogelijk op via kerende mail.

Er is plaats voor maximaal 30 personen

 

Melden kan bij Jessica Jansen email; jessicajansen@home.nl

Locatie HSC JEKA honkbalveld

Tijd 19.00uur – 20.00 uur

Datum 12 juli 2018 na de Ceremonie opening

Switch to mobile version