Coronavirus UPDATE!

LET OP! Belangrijke informatie voor alle leden en vrijwilligers van onze vereniging!!

Het bestuur dringt er bij iedereen op aan gehoor te geven aan de oproep van het RIVM en onze regering!
Zij hebben t/m 6 April  een pakket aan maatregelen afgekondigd om deze crisis het hoofd te kunnen bieden.
We houden overigens ook rekening met het scenario waarin deze maatregelen ook ná 31 maart van kracht blijven en wellicht zelfs nog verscherpt worden! Neem je verantwoordelijkheid en hou je aan de maatregelen, hopelijk keert de situatie weer snel terug naar normaal en kunnen we alsnog aan het seizoen beginnen!
Dat betekent concreet het volgende:

1. Voorlopig t/m 6 April zijn er geen trainingen én geen wedstrijden op onze velden en in in onze hal! Dus ook niet op eigen initiatief en in kleine groepen, we willen hierin voor iedereen gelijke regels hanteren, ook als deze maatregelen onverhoopt verlengd worden. We rekenen op jullie begrip en medewerking!!

2. Onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering, gepland op 27 maart a.s. gaat NIET DOOR. De ALV zal opnieuw worden gepland op het moment dat de situatie weer veilig is om dit te doen.

Hoewel de gezondheid van al onze leden en vrijwilligers natuurlijk het allerbelangrijkste is, loopt Jeka momenteel ook financiële schade op. Onze voorzitter heeft hierover al eerste contacten met de Gemeente Breda. We hopen op enige vorm van compensatie.

We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte! Blijf allemaal gezond!
Het bestuur