PLAYERS HSC JEKA – Februari/Maart 2019 -Nummer 20

PLAYERS HSC JEKA zet elke maand een of meer JEKA Spelers/Speelsters/Vrijwilligers in de spotlights.

Deze maand met een exclusief interview van Jordy, onze penningmeester ! Over zijn taken en verantwoordelijkheden die nodig zijn voor de financiële administratie van onze vereniging. Maar ook als speler, zijn passie voor de sport en zijn kijk op het nieuwe seizoen !

1. Jordy, stel jezelf eens voor
Mijn naam is Jordy Solano en ik ben 22 jaar oud. Ik ben geboren op Aruba en woon nu 7 jaar in Breda.

2. En waarom honkballen? Heb je ooit bij een andere club gespeeld ?
Ik begon met honkballen toen ik 4 jaar oud was en speel sinds mijn verhuizing naar Nederland voor Jeka

3. Je bent penningmeester van onze vereniging , wat houdt dat in:
Als penningmeester van onze club moet ik ervoor zorgen dat de financien in order zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in kaart brengen van inkomsten en uitgaven, het verrichten van betalingen en het innen van de contributie

4. Wat zijn volgens jou de grooste financieel uitdagingen voor Jeka dit jaar ?
Sinds seizoen 2018 zijn wij gestart met het innen van contributie via ClubCollect. Aangezien wij nu pas een jaar mee zijn gaan werken ligt de uitdaging hier nog relatief hoog want het vereist dat de ledenadministratie op orde moet zijn. Dit laatste omdat wij handmatig een lijst met de gegevens van alle leden erin moeten zetten en als bijvoorbeeld een email verkeerd of veranderd is dan zal het factuur nooit aankomen. Als jij als clublid van Jeka van email, mobiele nr of adres veranderd geef dit dan door !

5. Jij bent speler van HB1, je kijk op het nieuwe seizoen :
Ja, ik speel in het eerste team van Jeka en staat er een grote uitdaging voor ons neus. Afgelopen seizoen zijn wij gepromoveerd naar de nieuwe onstaane Topklasse. Dit wordt een klasse waar de top 6 van beide poules van het eerste klasse in gaan spelen. Het zijn sterke teams waar wij tegen moeten spelen, maar wij zijn sinds begin dit jaar hard aan het trainen zodat wij de wedstrijden kunnen gaan winnen.

Bedankt Jordy en Succes !!!

————————–————
Interview : Jordy Solano Cortez, Erik Kluijtmans
Frontpage : Erik Kluijtmans